The Meera House

Zum sonnigen Sonntag haben wir etwas großartiges für Euch. Das Meera Haus von GUZ-Architects ist ein richtiges Wohlfühlzentrum. Durch das viele Gras sieht das Haus nicht nur Bio aus, sondern fühlt sich auch so an. Ein wundervolles Haus.

Thus our strategy was to build a solid wall to each side neighbor to provide privacy where possible,  while creating a central light and stair well which would funnel the sea breeze through the centre of the building.  The front and rear of the building meanwhile, terrace back allowing each storey to have visual or actual access to greenery.

The intention was to try to allow each roof garden provided a base for the storey above allowing the layered effect to make each storey feel like it was a single storey dwelling sitting in a garden…..as much as we could do in the close confines of sentosa island and with such a large building!

meera house

meera house

meera house

meera house

meera house

meera house

meera house

meera house

meera house

meera house

 



  • Geschrieben am 01.April 2012,
  • von